NNT (NODAVLAT NOTIJORAT TASHKILOT)LARDA MOLIYA MABLAG‘LARINI SAMARALI BOSHQARISH VA HISOBOT TAQDIM ETISH TIZIMI (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada nodavlat notijorat tashkilotlarining mablag‘larini boshqarish va ularga doir moliyaviy hisobotlarni shakllantirish tartibi tahlil qilindi. Amaldagi me’yoriy-huquqiy asoslar o‘rganilib, NNTlarda buxgalteriya hisobi va moliyaviy axborot shakllarining yetarliligi baholandi. Tadqiqot natijasida NNTlar uchun maqsadli tushumlar harakati, pul oqimlari va xususiy kapital bo‘yicha qo‘shimcha hisobot shakllarini joriy etish zarurati asoslab berildi.