PEDAGOGIK KASBDA ETIK VA AXLOQIY ME’YORLAR (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu tezesda pedagogik kasbda etik va axloqiy me’yorlarning mazmuni, o‘qituvchi shaxsining tarbiyaviy faoliyatdagi axloqiy roli, kasbiy madaniyat va ijtimoiy mas’uliyat bilan bog‘liq jihatlar keng ko‘lamda tahlil qilinadi. Maqolada o‘qituvchi xulqining o‘quvchilar ongiga va ta’lim tizimining ishonchliligiga ko‘rsatadigan ta’siri, hamda xalqaro tajribalar asosida kasbiy etika tamoyillarining dolzarbligi ko‘rsatib o‘tilgan.