BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA O‘QUVCHILARNING O‘QIB TUSHUNISH MALAKALARINI RIVOJLANTIRISH (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Mazkur maqolda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qib tushunish malakalarini rivojlantirish haqida fikrlar bayon qilinadi. Unda o‘qib tushunish jarayoni va turlari ham tahlil qilinadi.