РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТНИНГ МАМЛАКАТ РИВОЖЛАНИШ ЖАРАЁНИГА ТАЪСИРИ (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ривожланиш жараёни хар бир сохада техника ютуқларидан самарали фойдаланишни, иқтисодиёт эса ахборотга тезлик билан эга бўлиш рақобатда ютиб чиқиш омили эканлигини таъкидлайди. Шунингдек, иқтисодиётга рақамли технологияларни жорий этиш жараёнини, иктисодиётнинг асосий сохаларидан бир булган Давлат солиқ тизими мисолида ўрганиб чиқилди.