YANGI O‘ZBEKISTONDA INSON XUQUQLARI (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Maqolada Yangi O‘zbekiston inson xuquqlarini ta’minlash sohasida amalga oshirilayotgan ishlar, Konstitutsiyaga kiritilgan o‘zgarishlar, inson xuquqlarini ta’minlash sohasida faoliyat ko‘rsatayotgan tashkilotlar hamda xuquqiy hujjatlar xususida fikr yuritiladi.