ELEKTORAL XULQ-ATVOR: MOTIVATSIYASI VA OMILLARI (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Elektoral xulq-atvor – saylovchilarning va umuman elektoratning jamiyat siyosiy madaniyatining o‘ziga xos xususiyatlari bilan belgilanadigan elektoral tanlovini belgilash va amalga oshirishdagi faolligi bo‘lib, bu orqali demokratiya tamoyili amalga oshiriladi.