KONTSEPT KOGNITIV TILSHUNOSLIKNING ASOSIY TUSHUNCHASI SIFATIDA (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Maqolada asosan tilshunoslikda hozirda dolzarn tushunchalardan biri bo’lgan “konsept” tushunchasining rus tilshunoslari talqinidagi tahlillari ko’rib chiqilgan.