SPORT-SOG‘LOMLASHTIRISH TURIZMI ORQALI TALABALARNING JISMONIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning barkamol shaxs boʻlib tarbiyalanishida sport-sog‘lomlashtirish turizmini o‘rni va ahamiyati bayon etilgan boʻlib, turizm orqali talabalarni funksional holatini yahshilash va jismoniy tayyorgarlik darajasiga ta’siri yoritib berilgan.