“KORXONALAR RAQOBATDOSHLIGINI OSHIRISHDA RAQAMLI TRANSFORMATSIYALARNING O’RNI’’ (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada raqamli transformatsiyalar yordamida korxonalarni raqobatdoshligini oshirishdagi roli, ularga oid nazariy-amaliy bilimlar  haqida keltirib o’tilgan.