Eshqobil Shukurning stilizatsiya xarakteridagi she’rlari tahlili (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada iste’dodli shoir Eshqobil Shukur ijodida qo‘llangan stilizatsiya xarakteridagi she’rlari tahlili haqida so‘z boradi. Maqola mavzusi ilmiy-nazariy fikrlar bilan asoslangan holda misollar vositasida ochib berilgan.