Ingliz tilidagi modal fe'llarining etimologiyasi, semantikasi va vazifalari xususida (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ingliz tilidagi modal fe’llar so‘zlovchining gapdagi asosiy fe’l bilan ifodalangan harakat yoki holatga munosabatini bildiruvchi fe’llarning o‘ziga xos turkumidir.