BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA MILLIY MA’NAVIY QADRIYALARNI RIVOJLANTIRIISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarida milliy ma’naviy qadryatlarni shakllantirishning mazmuni yoritib berilgan. Shuningdek, Ushbu maqolada  milliy ma’naviy qadryatlarning komponentlari batafsil yoritib berilgan.