YOSH AVLODNI TARBIYALASHDA MUSIQANING O‘RNI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarning tarbiyasida-musiqaning o’rni va ahamiyati to’g’risida to’liq yoritib berilgan. Musiqadagi so’zlarning va tovushlarning ma’nolari haqida ham aytib o’tilgan. Ayni paytda respublika miqyosida yoshlarning ta’lim va tarbiya olishiga hukumat tomonidan katta e’tibor qaratilmoqda. Ko’plab pedagog izlanuvchilarning ham asosiy maqsadi ta’lim va tarbiyanining o’quvchilar tomonidan qabul qilinishi, ko’rsatgichini oshirishga qaratilgan bo’lib, ushbu maqolada milliy musiqaning yoshlarlar ongini o’stirish va tarbiyalashdagi o’rni nazariy va qiyosiy tahlil qilingan.