MUSIQA TA’LIMIDA METOD VA USULLARDAN DARS JARAYONIDA FOYDALANISH (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Xalqimiz azaldan musiqani o’zgacha mehr bilan sevishgan va qadrlashgan. Musiqachilar va xofizlarga bo’lgan hurmat va e’tibor o’zgacha shakllangan. Harf bir o’zbek xonadoni borki musiqa asboblarisiz bo’lmaydi. Shu sababli ham yurtimiz musiqa bo’yicha shug’ullanish uchun keng va ochiq yo’l, imkoniyatlar yaratgan