IJROCHILIKNI RIVOJLANTIRISHDA USUL SEZGISINING O’RNI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada Sharq musiqa madaniyatida usul va ritmlarining o’rni va ularning qo’llanilish darajasi haqida so’z boradi. Bundan tashqari maqolada doira cholg’usi va uning ijro imkoniyatlari, mashhur doirachi ustoz sozandalarning bizgacha yetib kelgan yetuk durdona asarlari haqida.