BOSHLANG ‘ICH TA’LIMDA TARBIYA DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH METODLARI VA USULLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Maqolada ta'lim jarayonida boshlang ‘ich sinflarda tarbiya darsini o‘tishning zamonaviy usullari hamda  interfaol metodikalarining ahamiyati va bolalarning rivojlanishida tarbiya fanning ahamiyati o‘rganiladi. Shuningdek, tarbiyaning samarasi tahlili, o‘quvchi  nutqini rivojlantiruvchi hamda so‘z boyligini oshiruvchi topshiriq va vazifalardan unumli foydalanishi va o‘qituvchilarning bu berilgan imkoniyatlardan to‘g ‘ri foydalana olish metodlari va uning amaliy qo ‘llanishdagi o‘rni haqida tahlil qilingan.