TALABALARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH TEXNOLOGIYALARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
ushbu maqolada  talabalarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash masalalari, shu jamiyatni qurishga faol ishtirok etadigan, umuminsoniy qadriyatlarni mukammal egallagan va unga sodiq, iymon-e’tiqodli, teran aql egasi, pok axloqli, o‘z haq-huquqlari, burch va mas’uliyatini chuqur anglaydigan insonlarni tarbiyalash hamda vatanni sevish, ardoqlash haqida fikr yuritilgan.