NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLAR BILAN IJTIMOIY ISHNING GENDER JIHATLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada nogironligi bor shaxslarning Gender tengiligi va unda davlat tomonidan amalga oshirilayotgan ishlar to‘g‘risida fikr yuritilgan