INSONIYAT MADANIY TARAQQIYOTI XAZINASIGA QO‘SHGAN HISSASI. (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Prezidentimiz  Sh. M. Mirziyoyev ta’kidlaganlaridek, agar biz san’atni, madaniyatni ko‘tarmoqchi bo‘lsak, avvalo,mumtoz maqom san‘atini ko‘tarishimiz kerak deb bejizga aytmaganlar. Bugungi kunda ta‘lim jarayonuda innovatsion texnologiyalar, pedagogic va axborot texnologiyalarini o‘quv jarayonida qo‘llashga bo’lgan qiziqish, e’tibor kundan-kunga oshib bormoqda.