БЎЛАЖАК ФИЛОЛОГ МУТАХАССИСЛАР ЛИНГВИСТИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Мақолада компетентлик, лингвистик компетентлик ва филолог талабаларда лингвистик компетентликни  ривожлантириш ҳамда такомиллаштириш масалалари ёритилган.