PEDAGOGIK QOBILYATLAR (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada insondagi qobiliyatlarning ta’lim jarayonidagi roli, qobiliyatning turlari, o‘quvchilar individual faoliyat uslubi umumiy va maxsus qobiliyatlari, qiziqishlari bilan bog‘liq holda shakllanishi to‘g‘risidagi ma‘lumotlar bayon qilingan.