SHAXSNING IJTIMOIY JOYLASHUVI VA IJTIMOIY XULQ ATVORI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning ijtimoiylashuvi, uning bosqichlari, turlari, shu bilan ijtimoiy munosabatlarning o`ziga xos xususiyatlari, va ularni o`rganishda sotsiomadaniy yondashuvlar haqida so‘z boradi. Maqolada insonning ijtimoiy faoliyati va uning turlari, ijtimoiy faollik omillari, shuningdek, uning jamiyat uchun qanday oqibatlari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, uning asosiy xususiyatlari va rivojlanish yo'llariga e'tibor qaratiladi.