MAKTABGACHA YOSHDAGİ BOLALAR PSİXOLOGİYASİ (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqola umumiy psixologiya dasturiga asoslangan holda yaratilgan bo’lib , maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasini o’rganilganlik holati va ularga keraklicha tavsiyalar borasida fikr yuritiladi.Maktabgacha yoshdagi bolalar psixologiyasi va ularning o’rganilganlik sabablari o’rganilib tahlil qilingan va bartaraf etish yo’llari haqida ma’lumotlar berilgan.