ILK O‘SPIRINLIK DAVRINING PSIXIK XUSUSIYATLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada O`spirinlik davrining xususiyatlari shakllanishi to‘g‘risidagi ma‘lumotlar bayon qilingan.