KICHIK MAKTAB DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu tezisda umumiy psixologiya dasturiga asoslangan holda yara tilgan bo`lib talabalar uchun zarur materiallar izchil ravishda, muayyan tartibda joylashtirilgandir.