NUTQ TEXNIKASI VA NOTIQLIK MADANIYATI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Mazkur maqolada nutq texnikasi va notiqlik madaniyati, shuningdek uning funksiyalari hamda shakllari haqida ma’lumot berilgan va mavzu asosli dalillar yordamida ochib berilgan. Maqola davomida xulosa va takliflar keltirib o’tilgan.