BOSHLANG’ICH SINFLARDA TABIIY FAN DARSLARINI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH USULLARI. (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf tabiiy fan darslarini yanada samarali tashkil etishda innovatsion metodlar bilan tanishish hamda ularni dars jarayonida qo'llash, o'quvchilariga metodlar orqali yangi bilim, ko‘nikmalarni shakllantirish haqida bayon qilingan.