Boshlang`ich sinflarda tabiiy fanlar darslarida amaliy ishlarni tashkil etishning metodik asoslari (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada boshlanĝich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitishda amaliy mashg'ulotlarning ahamiyati atroflicha yoritib berilgan hamda sinfdan tashqari ishlar jarayonida bolalarni tabiat bilan tanishtirishda amaliy ishlarni tashkil etishning samarali metodlari xususida fikr yuritilgan.