IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI QO'LLAB QUVVATLASH (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Birinchi Prezidentimiz Islom Abdug’aniyevich Karimov boshchiligida juda ko’plab ishlar amalga oshirildi. Mustaqillik yillarida mamlakatda huquqiy demokratik davlat, kuchli fuqarolik jamiyati qurishga, erkin bozor munosabatlarig va xususiy mulk ustuvorligiga asoslangan iqtisodiyotni rivojlantirishga, xalq osoyishta va farovon hayot kechirishi uchun shart-sharoitlar yaratishga, xalqaro maydonda O‘zbekistonning munosib o‘rin egallashiga qaratilgan kompleks chora tadbirlar amalga oshirildi