LIDERNING BOSHQARUVCHANLIK KO’NIKMASI (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqola hozirgi kunda liderlik psixolosiyada uchrayotgan muammolarni yoritishga va ularga yechim topishga qaratilgan. Shuningdek, muvaffaqiyatli liderning o'ziga xos xususiyatlarini hamda ularning majburiyatlarini tahlil qiladi.