Hokimlik va shaxsiy ta’sir ko’rsatish usullari (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada hokimlik va uning shaxslarga ta’sir ko’rsatish usullari bayon etilgan.Shuningdek rahbarlarning shaxsiyati unga bo’ysunuvchi shaxslarga nisbatan ta’sir doirasi o’rganiladi.