G`afur G`ulom ijodida o`zbek bolalarining soddaligi, quvnoqligi, ota-onaning qadriga yetish singari tuyg`ularning kuylanishi (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada G`afur G`ulom asarlarining bolalar adabiyotida tutgan o`rni haqida bayon etilgan.