BOSHLANG’ICH SINF O‘QUVCHILARI BILAN MATN USTIDA ISHLASHNI TAKOMILLASHTIRISH (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Mazkur maqoladan boshlang‘ich sinf o‘quvchilari darslarda matn tuzish ko‘nikmalarini shakllantirishi, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari esa darslarda foydalanishi mumkun.