РОМЕН САЛАТИНИ ЎСТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Ушбу мақолада ромен салати нав намуналарининг биокимёвий таркиби, яъни унинг таркибидаги қуруқ модда, қанд, С витамини ва нитратлар миқдори таҳлил қилинган ва хосилдорлик кўрсаткичлари келтирилган.