GLOBALLASHUV DAVRIDA BOLALARNING KITOBXONLIK SALOHIYATINI TAKOMILLASHTIRISH (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi rivojlangan jamiyatda bolalar uchun kitoblarning o’rni va  bolalarni kitoblarga jalb qilish uchun turli xil  ko’rik tanlovlarning ahamiyati haqida hamda hozirgi bolalar uchun yaratilayotgan asarlarning ta’siri, shuningdek bolalar adabiyotining hozirgi yosh avlodga qay darajada manzurligi haqida so’z boradi