KORRUPSIYA-FUQAROLIK JAMIYATINING TANAZZULI (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Korrupsiya bir necha ming yillik tarixga ega. Korrupsiya bizning kunlargacha yetib kelganligi shundan dalolat beradiki, boshqa illatlar kabi uni ham tag-tugi bilan yo’qotib bo’lmaydi. Hatto rivojlangan g’arb davlatlari ham korrupsiyadan butkul xalos bo’lolmagan. Biroq jamiyat rivojiga xavf soluvchi korrupsiyaning oldini olish, unga qarshi kurashish Yer yuzidagi barcha davlatlarga hamisha va hamma zamonda davom etgan.