MALAKAVIY O‘QUV AMALIYOT JARAYONIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH JARAYONIDA STEAM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. (International conference on multidisciplinary science, 2023)
Mazkur maqolada malakaviy o’quv amaliyotida bo’lajak tarbiyachilarning kabsiy kompetensiyalarini rivojlantirishda STEAM texnologiyasidan foydalanish metodikasining ahamiyati, xalqaro tajribalar asoslangan ta’limni tashkil etishda bo’lajak pedagogning o’rni haqida ma’lumotlar asosli o’rin olgan. Bo’lajak tarbiyachilarni malakaviy amaliyot jarayonida STEAM texnologiyasi bo’yicha bilim ko’nikmalarini oshirish, kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatli jarayon ekanligi yoritilgan.