(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2026)
Ushbu maqolada maktab yoshidagi bolalarning emotsional rivojlanishi va unda psixologik yondashuvning ahamiyati yoritilgan. Maktab davrida bolalarning his-tuyg‘ulari shakllanishi, ularni anglash va boshqarish jarayoni tahlil qilingan. Shuningdek, emotsional rivojlanishga ta’sir etuvchi omillar, psixologik yordam usullari hamda amaliy tavsiyalar berilgan. Maqola bolalar psixologiyasi bilan shug‘ullanuvchi mutaxassislar, o‘qituvchilar va ota-onalar uchun mo‘ljallangan.