(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada masofaviy ta’lim va masofaviy ta’limning qo’llash usullari yaratish texnologiyalari ta’lim soxalarida tashklillashtirish tamoyillari keltirilgan hamda Informatika fanini o’rgatish bo’yicha uslubiy qo’llanmalar, unga tegishli bo’lgan xulosalar va natijalar olingan.