(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo‘nalishi talabalarining malakaviy va pedagogik amaliyotlarini tashkil etishning dolzarbligi, samarali yo‘lga qo‘yilishi va bu jarayonning kelajakdagi pedagog kadrlar sifatiga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri tahlil etiladi. Amaliyot jarayoni – nazariy bilimlarni amaliyotda mustahkamlashning muhim bosqichi sifatida yoritiladi.