(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Mazkur maqolda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining o‘qib tushunish malakalarini rivojlantirish haqida fikrlar bayon qilinadi. Unda o‘qib tushunish jarayoni va turlari ham tahlil qilinadi.