(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni o‘rganishning ahamiyati va o‘rganish jarayonida tilni samarali va zavqlanib o‘rganishga doir fikrlar taqdim etilgan. Mamlakatimizda litsey va oliy ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishda innovatsion va pedagogik texnologiyalarni joriy etishga katta e’tibor qaratilmoqda. Maqolada xorijiy tillarni o‘qitishda pedagogik va axborot texnologiyalarining o‘rni haqida yetarlicha ma’lumotlar keltirib o’tilgan.