(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2025)
Ushbu maqolada shaxsiy kompetentlik tushunchasi va uning zamonaviy pedagogik jarayondagi o‘rni yoritib berilgan. Tadqiqotda kompetensiyaviy yondashuv asosida shaxsiy kompetentlikni rivojlantirish usullari va vositalari tahlil qilingan.