(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada xatti-harakatlarida suyana boshlaydigan dunyoqarashlarning, ma’naviy e’tiqod, prinsip qoida, idealarining, baholash mulohazalari sistemasining tarkib topishi davri bo`lmish o`smir davri haqida hamda o`smirlik davrida iqtidor va qobilayatning namoyon bo`lishi haqida so`z yuritiladi.