(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ingliz tilidagi modal fe’llar so‘zlovchining gapdagi asosiy fe’l bilan ifodalangan harakat yoki holatga munosabatini bildiruvchi fe’llarning o‘ziga xos turkumidir.