(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Shaxsiyatni rivojlantirish: Harbiy ota-onalar uzoq muddatli harbiy xizmatga jalb qilinishi mumkin, bu ularning farzandlariga yetarli vaqt ajratish qobiliyatiga ta’sir qilishi mumkin. Shu bois ta’lim tizimiga mustaqillik, mas’uliyat, hissiy intellekt va boshqa muhim shaxsiy fazilatlarni rivojlantirishga yordam beruvchi mexanizmlarni kiritish muhim ahamiyatga yega.