(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada Shashmaqomning tarkibiga kiruvchi Saraxborlar xususida so’z boradi. Saraxborlarning Rost, Navo, Dugoh, Segoh, Iroq maqomlarining tarkibida kelishi va ulardagi ijro etiladigan melizm, ohang, qochirimlar xususida so’z boradi.