(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqola Milliy musiqamizning durdona namunalaridan biri bu O’zbek maqom san’atining oily qadriyat ekanligi to’g’risida. Maqom san’atining yirik qismi bu shashmaqom. Shashmaqom tarkibida esa Buzruk, Rost, Navo, Dugoh, Segoh va Iroq bo’limlaridan iboratligi borasida so’z yuritiladi.