(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Ushbu maqolada maqom san’ati va uning bugungi kundagi ravnaqi, uni o’rganish va yosh ijrochilarga o’rgatishga doir bo’lgan masalalar va bu borada foydali maslahatlar berilgan. Ushbu maqola maqom san’atiga qiziquvchi yoshlar uchun umumiy ma’lumotlar beradi hamda ularning maqom haqidagi tasavvurlarini boyitadi