(untitled) (International conference on multidisciplinary science, 2024)
Maqolada o’quvchilarda kreativ fikrlashni shakllantirish mazmuni va usullari bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan. Xalqaro dasturlari va baholashda e’tibor qaratiladigan muhim jihatlar , baholash yondashuvlari keltirib o’tilgan.